Ledige stillinger

Pædagog til Forældreskolen Aarhus

Vi mangler dig i vores SFO-team og indskoling! 

 • Du er en uddannet og dygtig pædagog på jagt efter nye udfordringer.
 • Du har erfaring som klassepædagog og SFO-pædaog – eller har lyst til at få det.
 • Du trives med en SFO i udvikling og en afvekslende hverdag med forskellige udfordringer, der kalder på initiativ og selvstændighed.
 • Du har et positivt og anerkendende menneskesyn og kan tilpasse pædagogikken til det enkelte barns behov.
 • Du har en høj grad af ansvarlighed og engagement – og klasse- og gruppeledelse i både skole og SFO falder dig let.
 • Du er mødestabil.
 • Du kommunikerer klart og tydeligt og indgår konstruktivt i et samarbejde med både forældre, pædagoger, lærere og ledelse.
 • Du bidrager som kollega med hjælpsomhed, godt humør og humor.

Pædagog søges pr. 1. november (alternativt 1. december 2022) til Forældreskolens SFO ”Lindehuset” i en kombineret stilling som klassepædagog på 3. årgang og SFO-pædagog. Stillingen er på 89% svarende til 32 timer pr. uge i gennemsnit.

Om jobbet: 

SFO ”Lindehuset” er en integreret del af Forældreskolen Aarhus - en privatskole med 528 elever, hvoraf vi har 160 skønne børn fra 0. - 3. klasse i SFO. Forældreskolen ligger tæt på både by, skov og strand med alle de gode muligheder, det giver.

 • I skoledelen vil du fungere som klassepædagog for vores to 3. klasser og indgå i et samarbejde med klasselærerne.
 • I SFO-teamet bliver du en del af et team bestående af 8 pædagoger. Vi er sammen i gang med at udvikle en procesorienteret og temabaseret SFO med plads til dine kompetencer.
 • Dine arbejdstimer fordeler sig henover ugen i tidsrummet 7.00 – 17.00, herunder ugentlige samarbejdsmøder med klasselærerne og både daglige og ugentlige personalemøder/planlægningsmøder med SFO-teamet.

Vi tilbyder:

 • Mulighed for at være medskabende i en SFO i udvikling og i en samlet indskoling.
 • Et fundament af anerkendelse, traditioner og et stærkt værdisæt.
 • Tæt samarbejde med kompetente kollegaer.

Rundvisning for ansøgere:
Torsdag d. 22. september kl. 16.00-17.00 har du mulighed for at få en rundvisning i SFO Lindehuset og stille spørgsmål. Du møder bare op i skolegården, så tager vi imod dig. Vi glæder os til at møde dig.

Kvalifikation:
Pædagoguddannelsen

Løn:
I henhold til BUPL og FSL-overenskomst, da det er en kombinationsstilling.

Ansøgningsfrist fredag d. 30. september 2022

Information om Forældreskolen Aarhus og Lindehuset kan findes her på skolens hjemmeside.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Indskolings- & SFO-leder Pernille Vesterdahl Holm tlf. 30605576 eller hos skoleleder Céline Vissing tlf. 27510709.

Ansøgningen med relevante oplysninger, eksamensbevis samt CV sendes til:job@foraeldreskolen.dk

HUSK at skrive "SFO Lindehuset" i emnelinjen.

Vi forventer at afholde samtaler onsdag d. 5. oktober fra kl. 12.30
Vi forbeholder os dog retten til at indkalde til løbende samtaler.

 

Lærervikarer/tilkaldevikarer

Er du læreruddannet eller i gang med en læreruddannelse - og har du lyst til at blive tilkaldevikar? Så send en ansøgning til Forældreskolen.

Vi mangler indimellem gode, ansvarsfulde og engagerede tilkaldevikarer, der kan motivere og skabe arbejdsro, og som både fagligt og menneskeligt har noget at byde ind med overfor eleverne.

Da vi primært bruger fast-tilknyttede tilkalde- og lærervikarer, gemmer vi i første omgang din ansøgning i vores database. Vi kontakter dig, når det bliver aktuelt, og du vil herefter få tilbud om at blive skrevet på vores vikarliste.

Send din ansøgning til job@foraeldreskolen.dk.  

Mærk din ansøgning ’Tilkaldevikar – fornavn efternavn’.

Du er også altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning om fastansættelse. Men vi foretrækker en motiveret ansøgning med profilmatch til vores opslåede stillinger, som kan ses her på siden samt på skolejobs.dk og jobnet.dk.

Ansættelse på Forældreskolen sker i henhold til fællesoverenskomst med Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation, og der vil blive indhentet børneattest hos Det Centrale Kriminalregister.